úterý 12. ledna 2010

Co je noveho?

tak jak jsem napsal minule, po Vanocich nas cekaly tezke zapasy proti tymum, ktere jsme nikdy neporazili. Vsechno je jednou vzdycky poprve. V utery jsme porazili Antigo 6.3 a ve ctvrtek Northland Pines 3.2. V sobotu sice prohra 5.1 ale vse byly paradni zapasy. Jeden minus se tady ale prece jen najde. 3 zapasy v 5ti dnech je strasne moc. posledni zapas v sobotu jsme byli strasne unaveni. po druhe tretine jsme prohravali 2.1 a pak se ukazalo, ze uz jsme byli moc utahani.
Skola v pohode, za chvili je konec semestru ( pololeti ), takze se pise hodne testu a dohani se znamky. Ja jsem v pohode, neucim se, protoze kvuli hokeji neni cas a mam jen Acka a becka.
Host rodina v pohode. Vymenili jsme drevene schody v baraku, ktere jsou nadherne a hlavne NEVRZOU. Kdokoliv minule pouzil schody byl slyset i na zahrade.
Snehu mame dost a stale pada. Asi to neni tak hrozne jako kalamita v Cesku. Teplota je kolem - 15ti, ale vubec to nepripada. mikina a zimni bunda a jste v pohode.

Jinak ted tu vsichni ziji z komedie Hangover. Nevim jak se tenhle film jmenuje v cestine ( cesi vzdycky totalne zmeni jmeno filmu ). je to super film, kazdej o tom mluvi a i ucitele to maji radi. nevim jak se to libi cechum, ale urcite se to musi videt v anglictine! takze, kdo to v anglictine videl - are you guys ready to let the dogs out ?

1 komentář: