středa 2. září 2009

1. OPRAVDOVY DEN NA STREDNI SKOLE

Ahoj,
tak uz to mam za sebou. Prvni den na HS byl opravdu zabavny a vysilujici. Skola je obrovska, mate jen 3 minuty na presun na dalsi hodinu, takze je to docela maso. Proc jsem napsal do nadpisu opravdovy den na stredni skole? Vcera uz probehlo male seznameni v prostorach skoly s novymi studenty a freshmeny ( prvaci ). Hrali se takovy dementni hry ve skupinach, ale byla sranda.
Ted jak to na me skole funguje. Moje nova skola najizdi na novy system, coz znamena, ze mame denne 14 hodin. Jedna hodina trva 30 minut, zacatek skoly v 8, konec ve 3 am. V nekterych predmetech se setkate se spoustou studentu, treba v ucebne U.S history je nas pres 70. Proc? Pry lepsi priprava na College. Kazdy ma taky na vyber predmety. Neni jasne dano, ze si musite vzit US Goverment a US History. Ja jsem si vybral pro prvni semestr US History, English speech 10, Team Sports, Wisconsin History and Geography, German 2 a pecka na zaver, Cusomer Math:D Opravdu jsem si vzal matiku. Lidi ve skole ji doporucuji a temer kazdy senior ji ma, jedna se o jednoduchy druh matiky, pry na to college prihlizi, kdyz si to vezmete. Uvidime, muzu si to zmenit, ale ucitel je typek a pry uz se tesi na prvni zapas az me uvidi, takze snad to bude v pohode:). K temto predmetum mam plno Resourses, coz jsou hodiny, kde se lidi uci sami a delaji si ukoly na dalsi dny. A pak tu jsou jeste Commons, jak uz z nazvu vypliva, jde jen o talking ve skolni jidelne mezi studenty, takze proste hodina, kde si odpocinete.
Ted jak to chodi ve skole. Hlavni vec, ucitel a student, kamarad. Zadny respekty jako u nas, ze se bojite zeptat ucitele na nejakou blbost, tady se vas zeptaji, co jste delali o vikendu a treba vas pozvou k nim domu. Normalka.
Vsude na chodbach jsou takove povzbuzujici plakaty, jako ze TY na to mas, a ze tvoje '' budu a chci " je dulezitejsi jak tvoje iq a ze TY MUZES ZMENIT SVUJ ZIVOT ATD. Skola je krasna. vsude jsou koberce, zadnej neporadek. Tridy maji okna, takze vidite, co se deje na chodbe. Temer vsichni me tady znaji od kluku z hokeje, se kterymi jsem si psal pred mym priletem, takze dneska se stalo, ze me uvidel kluk ( nevedel jsem, kdo to je ), vtrhl do nasi tridy a rval tam HIIIII George, I play hockey too!!!! Proste sranda.

Uvidime, co se stane, az zacne vyuka naplno.

Žádné komentáře:

Okomentovat