neděle 4. října 2009

Fishing and Hunting

Wisconsin - jedno z nejlepsich mist pro rybareni a loveni v cele USA. Temer kazdy zde lovi jeleny. Kazdy ma zbran. Je to jejich hobby. Ucitele se nas vzdycky ptaji, co jsme delali o vikendu a polovina kluku rekne, ze byli na lovu. Pusku, licenci a ostatni veci k tomu potrebne muzete mit od 16ti. Moji mladsi brachove temer kazdy vikend jezdi s jejich tatou na lov, do severni casti Wisconsinu. Zatim jeste zadneho jelena nezastrelili, ale vzdycky se chlubi, ze nejakeho videli.
Jelenu je tu hrozne moc. Jsou nebezpecni, hodne chodi blizko k silnicim. Hodne mych kamosu ma neco s autem prave diky srazce s jelenem. Co sem slysel, tak je tu malo srnek, sem tam nejaky los na severu, zadni sobi.

Co se tyce rybareni, Merrill je skvele misto. Mestem proteka Wisconsin River, nejvetsi reka v tomto state po Mississippi river. UZ jsem parkrat zasel zarybarit a dokonce jsem chytil par ryb! Pruty tu stoji od 20 - 50 dolaru, rybarit se muze vsude. Licence je vyzadovana od 16 ti let. Je tu pry hodne vokounu a stik. Nejak jsem to jeste nesledoval.

Žádné komentáře:

Okomentovat