neděle 4. října 2009

JIDLO!!!

MCDonalds, KFC, Taco Bell, Hardiees, Subway, Burger King, AaW- mate hlad? je to tu vsude.A prave proto jsou tu vischni tlusti. Temer kazdy american si denne zajde na burgra do mc donaldu nebo si da neco v KFC. Vsude je to stejne, jak u nas, tak tady.
Musim se priznat, v mekaci jsem jeste nebyl. Jim hodne, jim vsechno ( nejak to neni videt zatim ) ale do mc donaldu jsem nesel. Nejak na to nemam chut. Jen a jen dobre.
Ted k tomu, co jime ve skole. Ve skole je obrovska jidelna ( neco jako telocvicna na gymplu ), kde jsou tri stanky s jidlem - chodi to tak ze si vezmes tac a beres si co chces - salaty, burgry, hot dogy, corn dogy, pizzy, chipsy. Piti je jen mleko, docela mi tu chutna, piju ho zatim hodne. Bezny obed stoji 2 dolary a je v tom 1 salat, 1 mleko, 1 ovoce a 1 hlavni jidlo - steak, burger, pizza. Takze o mnoho lepsi nez u nas!
Doma je jidla strasne moc. Je nas tu 6, starsi host brachove prijizdi z prace pozde v noci, takze vzdycky snedi pulku jidla, co Laurie navarila. Laurie je skvela kucharka. Denne dela novou veceri - spagety, lazane, steaky, burgry... vsechno.
Na terase mame grill, nekdy ho pouzivame taky.
Piti - kazdy mesic se koupi asi 7 velkych krabic plechovek sody - soda neni soda ( voda s bublinkama ), ale coca cola, sprite, orange soda, dr. peper, root beer atd. Kazdy u nas doma ma povoleny 2 sody denne, me nekdy staci jen jedna, protoze piju hodne mleka a normalni vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat